Tarieven

 

Bij De Imme hebben we een duidelijke visie op kinderopvang en willen we zonder onderscheid het beste voor alle kinderen. Daarom bieden wij "all inclusieve kinderopvang" met luiers, (gezonde) voeding, en uitjes voor elk kind.

 

Contractvormen en tarieven

Wij proberen zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van ouders. Daarom bieden wij diverse contractvormen. Benieuwd naar welke opvangmogelijkheden en tarieven er zijn op de locatie van uw keuze? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Kinderopvangtoeslag

De tarieven die wij hanteren zijn bruto kosten. Gelukkig betaalt u deze kosten in veel gevallen niet helemaal alleen. Van de overheid krijgt u een deel van de kosten terug via de kinderopvangtoeslag. De voor u daadwerkelijke netto kosten kunt u berekenen door de kinderopvangtoeslag die u ontvangt af te halen van het bedrag dat u aan Prokino betaalt. Het bedrag dat overblijft zijn uw maandelijkse kosten. Hoeveel toeslag u krijgt, hangt af van uw inkomen, het aantal uur dat u werkt en het aantal kinderen waarvoor u opvang hebt. Kijk voor meer informatie en het aanvragen van kinderopvangtoeslag op www.toeslagen.nl. Voor een proefberekening kunt u terecht op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen

 

Hulp nodig? 

We helpen u graag bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. U kunt hiervoor contact opnemen met de locatie.