Spelen en ontdekken op het kinderdagverblijf

 

Zoek je een fijne, veilige en stimulerende omgeving waar je kind enthousiast en liefdevol wordt opgevangen als je aan het werk bent? Kom dan eens kijken bij ons kinderdagverblijf in de wijk Schollevaar. Onder begeleiding van onze professionele pedagogisch medewerker kan je kind naar hartenlust spelen, de omgeving ontdekken en zich ontwikkelen, samen met leeftijdsgenootjes.

 

Kleinschalige kinderopvang met uitgebreide mogelijkheden

Je kind wordt opgevangen in een groep met vaste gezichten. Zo ontstaat een veilige, vertrouwde omgeving waar de kinderen lekker kunnen spelen en plezier hebben.

 

Onze groep is ruim, kleurrijk en licht en grenst aan een mooie buitenruimte. Daarnaast beschikken we over een uniek binnenspeelplein met zandbak, waar we met regelmaat gebruik van maken.

 

Tal van activiteiten

Om de kinderen uit te dagen en te stimuleren in hun ontwikkeling worden er elke dag diverse activiteiten georganiseerd. De pedagogisch medewerkers knutselen met de kinderen, doen een (kring)spelletje, zingen liedjes en lezen verhaaltjes voor. Het hebben van plezier staat hierbij altijd voorop.

 

Daarnaast werken wij op het kinderdagverblijf met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma (VVE) Uk & Puk. Dit programma bestaat uit activiteiten waarmee onder andere de taalontwikkeling en sociale vaardigheden van de kinderen worden gestimuleerd. Op deze manier bereiden wij de kinderen voor op de grote stap naar de basisschool. Natuurlijk betrekken onze pedagogisch medewerkers jou als ouder hier graag bij!

 

Samen met ouders

Bij Prokino vinden we een goed en open contact met ouders vanzelfsprekend. Naast de overdrachtsmomenten tijdens het brengen en halen van je kind, maken wij gebruik van onze Prokino app. Met de app kun je communiceren met de pedagogisch medewerkers en ontdekken wat je kind allemaal meemaakt op de kinderopvang. Daarnaast organiseren wij halfjaarlijks een gesprek over de ontwikkeling van jouw kind in de groep. Verder is er, voor ouders die het leuk vinden om mee te denken en te praten over de kinderopvang, de mogelijkheid om plaats te nemen in de oudercommissie.

 

Kom eens een kijkje nemen!

De eerste keer naar het kinderdagverblijf kan met alle nieuwe indrukken voor zowel jou als je kind best even wennen zijn. Dit begrijpen wij volkomen en daarom ben je van harte welkom om samen met je kind een keer te komen kijken. Onze pedagogisch medewerkers zullen jullie met enthousiasme rondleiden en informeren over de opvang. Zo kunnen jullie al wennen aan de nieuwe omgeving en zien wat er op het kinderdagverblijf allemaal te beleven is.

 

Neem voor meer informatie of een rondleiding contact met ons op via 010 – 479 22 00. Onze pedagogisch medewerkers helpen je graag!