Het team van Prokino De Speelwerf

 

Op ons kinderdagverblijf werken wij uitsluitend met gekwalificeerde medewerkers conform de opleidingseisen zoals in de CAO Kinderopvang opgenomen zijn. Daarnaast worden onze medewerkers middels de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) continue gescreend. De werkwijze van de pedagogisch medewerkers is afgestemd op het pedagogisch beleid van ons kindercentrum.

 

Het team van Prokino De Speelwerf bestaat uit jonge medewerkers met actuele kennis én oudere medewerkers met jarenlange pedagogische ervaring. Daarnaast werken wij met een vaste invalpoule; op deze manier ziet uw kind altijd een vast gezicht.

 

U kunt hieronder kennismaken met ons team!

 

Nella Hoek

Functie: leidinggevende

Mijn naam is Nella Hoek. In 2006 ben ik bij Prokino begonnen als stagiaire op de BSO. Daarna ben ik op verschillende locaties werkzaam geweest als pedagogisch medewerker en zo doorgegroeid naar de functie assistent-leidinggevende. In 2009 heb ik mijn managementopleiding behaald en kreeg ik de kans om als leidinggevende verder te gaan. Inmiddels valt de hele regio Rotterdam en omstreken (Gouda, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs) onder mijn verantwoordenlijkheid. Naast mijn baan als leidinggevende ben ik ook intern auditor binnen Prokino om de kwaliteit binnen de organisatie te waarborgen. Ik heb een veelzijdige baan, die elke dag weer anders is. Dit houdt het werk uitdagend en interessant. Het dagelijks werken met mensen in verschillende doelgroepen en leeftijden is mijn 'hobby' waar ik elke dag opnieuw weer erg veel plezier aan beleef.

 

Bianca Feenstra

Functie: staf-/beleidsmedewerker

Mijn naam is Bianca. Ik heb een enorme passie voor het werken met kinderen; het ondersteunen en begeleiden van kinderen is een rode draad die door mijn leven loopt. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt met kinderen, zowel in groepen in de jeugdhulpverlening als op groepen in de kinderopvang. Na mijn studie als Pedagoog ben ik enkele jaren werkzaam geweest als leidinggevende van een aantal kinderopvanglocaties binnen Prokino. Inmiddels stuur ik vanuit het pedagogische vlak de teams aan in de regio Rotterdam en omstreken. Opvoeden en het ondersteunen van kinderen in hun ontwikkeling is primair de verantwoordelijkheid van ouders. Graag zorg ik er met Prokino voor dat wij een goede aanvulling zijn op de thuissituatie. Daarnaast bieden wij alle kinderen extra ontwikkelingsmogelijkheden. Dit alles uiteraard in nauwe samenwerking met ouders en overige betrokkenen vanuit onze missie 'Samen groot worden'.

 

Vanessa Bak

Functie: assistent-leidinggevende

Ik ben Vanessa Bak, moeder van dochter Féline en vrouw van Edwin. De afgelopen 15 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan in de kinderopvang. Na 6 jaar te hebben gewerkt als pedagogisch medewerker ben ik binnen dezelfde organisatie overgestapt naar de functies van management assistente en directiesecretaresse. Op 1 juni 2018 ben ik bij Prokino gestart als assistent leidinggevende en roosterplanner. Vanaf februari 2019 komt u mij tegen op de locaties in Capelle aan den IJssel en Gouda. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met mij op!Ik ben Vanessa Bak, moeder van dochter Féline en vrouw van Edwin. De afgelopen 15 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan in de kinderopvang. Na 6 jaar te hebben gewerkt als pedagogisch medewerker ben ik binnen dezelfde organisatie overgestapt naar de functies van management assistente en directiesecretaresse. Op 1 juni 2018 ben ik bij Prokino gestart als assistent leidinggevende en roosterplanner. Vanaf februari 2019 komt u mij tegen op de locaties in Capelle aan den IJssel en Gouda. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met mij op!

 

Marjan Punt

Functie: administratie

Mijn naam is Marjan en sinds april 2007 ben ik werkzaam bij Prokino. Naast alle administratieve werkzaamheden voor de locaties van Rotterdam Noord zal ik de kindplanning voor alle locaties van onze regio gaan verzorgen. Dit betreft alle locaties Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda en Rotterdam. Door de diversiteit aan werkzaamheden en het dagelijkse contact met ouders en kinderen werk ik met veel plezier bij Prokino. Graag tot ziens!

 

Pedagogisch medewerkers

 

Lizette

Mijn naam is Lizette. Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3. Sinds 2012 werk ik met veel plezier bij Prokino De Speelwerf. Het werken met de kinderen vind ik ontzettend leuk, vooral de band die je met de kinderen opbouwt en het leveren van een bijdrage aan hun ontwikkeling. Er heerst een prettige sfeer binnen het team, iedere dag is anders!

 

 

 

 

Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik werk inmiddels al weer bijna 20 jaar met veel plezier in de kinderopvang en sinds december 2008 ben ik werkzaam bij Prokino De Speelwerf, waar ik erg op mijn plek ben. Met kinderen werken vind ik nog steeds iedere dag uitdagend en leuk, er gaat geen dag voorbij zonder te hebben gelachen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en prettig voelen op het kinderdagverblijf, zodat ze zich echt 'thuis' voelen. Ik vind het fijn om hier aan bij te kunnen dragen. Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn gezin door en daarnaast houd ik van gezellige filmavonden en sport ik graag. 

 

Yvonne

Mijn naam is Yvonne en ik woon in Capelle aan den IJssel. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik ben al ruim 26 jaar werkzaam in de kinderopvang en sinds december 2008 werk ik als pedagogisch medewerker op kinderdagverblijf De Speelwerf. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin en vind het belangrijk om alle kinderen een veilige en stabiele leefomgeving te bieden, want ieder kind is uniek!

 

 

 

 

Najat

Mijn naam is Najat en ik ben moeder van drie knullen. In mijn vrije tijd houd ik van boeken lezen en kijk ik graag naar series en films. Daarnaast vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met mijn mannetjes. Ik ben alweer 10 jaar aan het werk in de kinderopvang als pedagogisch medewerker en ik doe dit met veel plezier. Het leuke aan mijn werk vind ik om te zien hoe de ontwikkeling van de kinderen verloopt. Van de zorg die een kleine baby nodig heeft naar een zelfstandige peuter, een heel bijzonder proces! Ik voel me vereerd dat ik hier getuige van mag zijn en hieraan mijn bijdrage kan leveren. De laagdrempeligheid en openheid van De Speelwerf spreken mij heel erg aan. We hebben een gezellig en ontspannen team en dit merk je aan de prettige sfeer die hier heerst. De kids komen met veel plezier naar ons toe en aan het eind van de dag vind ik dat het belangrijkste!