Openingstijden

 

Kinderdagverblijf Prokino De Speelwerf is 52 weken per jaar van maandag tot en met vrijdag geopend. Onze locatie is alleen gesloten op erkende feestdagen. Wij bieden een grote diversiteit aan contractvormen en mogelijkheden voor flexibele opvang. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

 Openingstijden

Maandag

07.15- 18.15 uur

Dinsdag

07.15 - 18.15 uur

Woensdag

07.15 - 18.15 uur

Donderdag

07.15 - 18.15 uur

Vrijdag

07.15 - 18.15 uur

 

Vervroegde en verlengde opvang

Indien u uw kind vroeger naar de opvang wilt brengen en/of later wilt ophalen, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Wij kijken graag samen met u mee om te zien wat er mogelijk is.

  

Ruildagen, flexibele opvang en incidentele opvang

Heeft u een keer opvang nodig op een andere dag? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Binnen een kalenderkwartaal kunt u, mits er voldoende plek is op de groep, altijd ruilen. Dit dient u vooraf aan te geven bij de locatie en/of administratie. Uiteraard is deze service geheel gratis.

Naast reguliere contracten bieden we ook de mogelijkheid voor extra afname en zijn er diverse flexibele contracten mogelijk. Kijk hier voor de contractvormen en de tarieven. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen, wij kijken graag samen met u naar het contract dat het beste aansluit bij uw wensen.