Ouders aan het woord

 

Bij Prokino De Speelwerf hechten wij veel waarde aan goed en open contact met u als ouder. Hieronder vindt u beoordelingen van ouders over ons kinderdagverblijf. 

 

Bekwaam en deskundig personeel

"Goede keuze voor ouders die moeite hebben het kind in handen van anderen achter te laten. Bekwaam en deskundig personeel wat meedenkt en altijd bereid is wat extra's te doen voor het kind! (Denk aan: aangepaste voeding, extra stimulans tbv zindelijkheid, extra aandacht voor kinderen die moeilijker in slaap vallen in de middag). Goed, deskundig en veilig kdv met veel extra ruimte en tijd voor spel en activiteit voor de kinderen! Mijn oudste is elke dag met plezier gegaan en voor mijn jongste rij ik zelf een stukje om en ben ik voorbij gegaan aan de opties bij mij in de wijk vanwege mijn prettige ervaringen met dit kdv".

 

Hala (maart 2009 tot heden)

 

Pluspunten: prettige sfeer, veel extra activiteiten, goede faciliteiten, veel ruimte, lieve leid(st)ers, goede communicatie, extra aandacht voor individuele wensen, erg betrokken bij de kinderen.

 

Veel extra voorzieningen

"Een uitstekend kinderdagverblijf! Een fijn kinderdagverblijf met veel extra voorzieningen. Betrokken leidsters. Onze kinderen gaan er graag naar toe! Ze willen niet naar huis als ze lekker bezig zijn met een activiteit. "

 

Kootje (januari 2010 tot maart 2014)

 

Pluspunten: prettige sfeer, veel extra activiteiten, goede faciliteiten, veel ruimte, lieve leid(st)ers, goede communicatie.

 

Warme maaltijd en wasservice

"Divers activiteitenaanbod zowel binnen als buiten. Mijn zoontje gaat al ruim twee jaar met veel plezier naar dit kinderdagverblijf. Zodra het weer het toelaat spelen ze buiten op het direct naastgelegen speelterrein. Ook wordt er veel binnen aan peutergym gedaan. Verder lekker spelen in de themahoeken en lekker knutselen. Er wordt de mogelijkheid geboden om een warme maaltijd te nuttigen en er is wasservice. Helaas zijn er in de afgelopen periode veel personeelswisselingen op de groepen geweest. Dit lijkt zich nu te stabiliseren".

 

Laura (juni 2010 tot januari 2013)

 

Pluspunten: veel extra activiteiten, veel ruimte, lieve leid(st)ers, staan open voor suggesties van ouders. 

 

Sfeer is super

"Superfijn kinderdagverblijf. Dit kinderdagverblijf denkt echt mee met de ouders, in alle opzichten. Dag ruilen of extra, geen enkel probleem, wordt niet moeilijk over gedaan. Sfeer is super. Kindjes onderling hechten veel waarde aan elkaar".

 

Leoni (december 2008 tot oktober 2012)

 

Pluspunten: prettige sfeer, veel extra activiteiten, goede faciliteiten, veel ruimte, lieve leid(st)ers, goede communicatie.