Kinderopvang in Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar professionele kinderopvang? In Capelle aan den IJssel vindt u in de wijk Schollevaar BSO Voor Anker en kinderdagverblijf De Speelwerf. Beide zijn goed te bereiken en hebben ruime openingstijden.

Vestigingen

NAAM VESTIGING STRAATNAAM TYPE
BSO Voor Anker

Pastel 94
Capelle aan den IJssel

Buitenschoolse opvang
Prokino De Speelwerf

Essebaan 40
Capelle aan den IJssel

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

 

De leukste buitenschoolse opvang in Capelle aan de IJssel

BSO Voor Anker is gevestigd in schippersinternaat De Meerpaal. De BSO kan gebruik maken van de vele faciliteiten van het schippersinternaat, zoals ruime buitenspeelmogelijkheden in een groene omgeving, een binnenspeelstraat met zandbak, een voetbalveld met kunstgras, iedere dag een vers bereide warme maaltijd, een bibliotheek en een theater.

 

Ruime openingstijden

Uw kunt uw kind in de ochtend vanaf 07.00 uur brengen. Wij zorgen ervoor dat uw kind op tijd naar school wordt gebracht. In de middag halen onze pedagogisch medewerkers uw kind weer van school. Wij zijn geopend tot 18.30 uur. Tijdens de vakanties zijn wij de gehele dag geopend.


Wij halen kinderen van de volgende scholen: de Sjaloomschool en basisschool De Contrabas. Ook als uw kind naar een andere school gaat, bekijken wij graag met u de mogelijkheden voor opvang op onze BSO. Neem hierover gerust contact met ons op!

 

Kinderdagverblijf De Speelwerf

Prokino De Speelwerf is een kleinschalig kinderdagverblijf. Bij ons staat de ontwikkeling van de kinderen centraal. Wij werken met de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) methode 'Uk & Puk'. Deze methode stimuleert de ontwikkeling van de kinderen spelenderwijs. Onze locatie heeft uw kind veel te bieden, zo beschikken wij over een vast team van pedagogisch medewerkers met veel ervaring, een grote buitenspeelplaats, bieden wij een kappersservice en kan er op verzoek een warme maaltijd bereid worden door de kok van schippersinternaat De Meerpaal. Daarnaast bieden wij een handige Prokino app voor ouders.

 

Prokino De Speelwerf is centraalgelegen op bedrijventerrein Capelle XL. De snelweg is vanaf onze locatie snel te bereiken. Woont u bijvoorbeeld in Zevenkamp, Prins Alexander, Nieuwerkerk a/d IJssel, Schollevaar, Oosterflank, Nesselande of Terbregge dan is De Speelwerf makkelijk te bereiken.

 

Laatste nieuws

Stage lopen in de kinderopvang?


Volg je een pedagogische opleiding en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende stageplek met ve...

Een kijkje nemen op onze nieuwe locatie


Begin september gaan we met Prokino De Speelwerf verhuizen naar de Pastel 94 in Capelle aan den IJss...