Kinderopvang en BSO op maat in Dordrecht

In Dordrecht zijn meerdere Prokino locaties gevestigd waar wij kinderopvang en buitenschoolse opvang aanbieden. Onder begeleiding van onze enthousiaste pedagogisch medewerkers kunnen kinderen naar hartenlust spelen, hun omgeving ontdekken en zich ontwikkelen, samen met leeftijdsgenootjes. Onze opvang proberen wij zoveel mogelijk aan te laten sluiten op uw persoonlijke situatie en op uw wensen en behoeftes voor uw kind, zodat er een doorgaande lijn met thuis ontstaat. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u altijd contact met ons opnemen en daarnaast ontvangen wij u graag op onze locaties voor een rondleiding!

 

Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang biedt Prokino u ontwikkelingsgerichte en persoonlijke opvang voor uw kind(eren) aan tegen een voordeling tarief.

 

Een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang bij u in de buurt

U kunt hieronder een keuze maken voor een Prokino kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang locatie. 

Vestigingen

NAAM VESTIGING STRAATNAAM TYPE
BSO Noordhove

Oranje Vrijstaatplein 2
Dordrecht

Buitenschoolse opvang
De Singel

Burgemeester de Raadtsingel 93a
Dordrecht

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Zorg
Montessori Kindcentrum

Nassauweg 94
Dordrecht

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang

 

Flexibele dagopvang en BSO op maat

Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties in Dordrecht bieden onze betrokken en enthousiaste pedagogisch medewerkers u kwalitatieve kinderopvang. Zij staan elke dag klaar voor uw kind en ondernemen leuke activiteiten vanuit jarenlange pedagogische ervaring. Hierbij wordt gefocust op persoonlijke aandacht en de ontwikkeling van het kind.

 

Passende opvang voor ieder kind

Naast kinderopvang en BSO biedt Prokino Dordrecht ook de mogelijkheid om kinderen, ouders en scholen te ondersteunen bij specifieke hulpvragen. Zo bieden wij op onze locatie De Singel begeleiding aan voor kinderen met een speciale zorgvraag. Het bijzondere van de manier waarop wij dat doen, is dat wij dit zoveel mogelijk integreren in onze reguliere opvang. Samen met de professionals van de Gemiva-SVG Groep begeleiden onze pedagogisch medewerkers de kinderen en bieden hen de warmte, liefde en persoonlijke aandacht waar zij behoefte aan hebben. 

 

Centraal gelegen locaties in Dordrecht

Prokino biedt op drie locaties in Dordrecht kinderopvang. Voor kinderopvang nabij het centrum en op steenworp afstand van het Centraal Station van de stad kunt u terecht bij De Singel. Daarnaast hebben wij een BSO locatie in de Noordhoveschool, welke aan het Oranje Vrijstaatplein is gevestigd. Verder bieden wij op onze locatie Montessori Kindcentrum in de wijk Nieuw-Krispijn zowel een kinderdagverblijf als een buitenschoolse opvang aan. Deze locatie is in het MKC Mozaïek aan de Nassauweg gevestigd.

 

Betrokken én betaalbaar

De behoefte aan warmte en veiligheid staat bij de Prokino kinderdagverblijven en BSO's centraal, met daarbij voldoende activiteiten voor ontwikkeling en plezier. Op de kinderdagverblijven werken wij met uitdagende activiteitenprogramma's waarmee onder andere de taalontwikkeling van de kinderen wordt gestimuleerd. Onze medewerkers betrekken u als ouder hier graag bij!

Op onze BSO's werken wij met het, speciaal door Stichting Prokino ontwikkelde, activiteitenprogramma 'DOEN!', waarmee er aan de hand van diverse thema's leuke en leerzame activiteiten worden ondernomen.

 

Prokino is een stichting zonder winstoogmerk, hierdoor kunnen we betaalbaar blijven en met onze jarenlange ervaring toch de professionaliteit en kwaliteit aanbieden waar ieder kind recht op heeft.


Wilt u meer weten?
Klik dan hier voor onze tarieven of klik hier om u aan te melden

 

 

Laatste nieuws

Sint en Piet bezoeken het MKC!


Gisteren, vlak voor pakjesavond, zijn de Sint en de Pieten nog even langs geweest op het Montessori ...

Sinterklaasbezoek op BSO De Singel


Natuurlijk heeft de Sint ook dit jaar, samen met de Pieten, een bezoekje gebracht aan De Singel in D...