Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Montessori Kindcentrum

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

 

Montessori Kindcentrum

Nassauweg 94

3314 JR Dordrecht

 

Contactgegevens

Tel.: 078 - 648 55 55

Email: info-dordrecht@prokino.nl

Je vindt onze gezellige BSO in de wijk Nieuw-Krispijn, in Kindercampus Mozaïek. Hier maken we fijn gebruik van de faciliteiten van de school, waaronder de gezamenlijke keuken, de gymzaal, het muzieklokaal en het atelier. Er is daardoor volop ruimte voor jouw kind om te spelen en te ontspannen buiten schooltijd.

Op het Montessori Kindcentrum werken wij volgens de Montessori-methode: een methode met als doel kinderen een gevoel van onafhankelijkheid, eigenwaarde en vertrouwen te geven. Hierbij maken we gebruik van speciaal Montessorimateriaal: leeftijdsbewust leer- en ontdekmateriaal waar kinderen op eigen initiatief mee aan de slag kunnen.

 

Praktische informatie

Jouw kind kan zowel voor als na school bij ons komen spelen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag op de volgende tijden:

• Voor schooltijd, vanaf 07.00 uur
• Na schooltijd tot 18.30 uur
• Tijdens de schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur (of vanaf 07.00 uur als je buiten de vakanties ook gebruikt maakt van de voorschoolse opvang)

Naast reguliere contracten bieden we ook de mogelijkheid voor flexibele opvang en is extra afname mogelijk.

Het allerleukste aan BSO Prokino Montessori Kindcentrum

• Buiten spelen en voetballen op het grote schoolplein.
• Schilderen in het atelier.
• De leuke groepsactiviteiten uit het programma DoenKids.

Altijd een leuke activiteit

Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijgt om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we hen die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen met welke speel en leermaterialen het aan de slag wil. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids. Het programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.