Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino De Singel

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

 

De Singel

Burgemeester de Raadtsingel 93a

3311 JG Dordrecht

 

Contactgegevens

Tel.: 078 - 648 55 55

Email: info-dordrecht@prokino.nl

Je vindt onze BSO op steenworpafstand van het centraal station in Dordrecht, in het pand van het schippersinternaat. Hier maken we fijn gebruik van de faciliteiten van het internaat, namelijk van een eigen gymzaal, een voetbalveld en een heuse recreatiekeet met een eigen recreatieleidster. Er is dus genoeg ruimte voor jouw kind om te spelen.

Naast de speelmogelijkheden hebben we ook een eigen keuken, waardoor jouw kind bij ons een warme maaltijd kan eten.

 

Praktische informatie

Jouw kind kan zowel voor als na school bij ons komen spelen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag op de volgende tijden:

• Voor schooltijd, vanaf 07.00 uur
• Na schooltijd tot 18.30 uur
• Tijdens de schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur (of vanaf 07.00 uur als je buiten de vakanties ook gebruikt maakt van de voorschoolse opvang)

Naast reguliere contracten bieden we ook de mogelijkheid voor flexibele opvang en is extra afname mogelijk.

Het allerleukste aan BSO Prokino De Singel

• Buiten spelen, klimmen en schommelen op het grote speelterrein.
• Knutselen en spelen in de recreatiekeet.
• De leuke groepsactiviteiten uit het programma DoenKids.

Altijd een leuke activiteit

Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijgt om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we hen die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids. Het programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.