Samen maken we het verschil

 

Naast kinderopvang en BSO bieden wij ook de mogelijkheid om kinderen, ouders en scholen te ondersteunen bij specifieke hulpvragen. Het bijzondere van de manier waarop wij dat doen, is dat wij dit zoveel mogelijk integreren in onze reguliere opvang. Vandaar ons motto 'Gewoon waar mogelijk, specialistisch waar nodig'. Samen met professionals van de Gemiva-SVG Groep begeleiden onze pedagogisch medewerkers de kinderen en bieden hen de warmte, liefde en persoonlijke aandacht waar zij behoefte aan hebben.

 

Professionele en liefdevolle zorg op maat

Ons aanbod is altijd op maat. Wij zullen bij aanmelding en afhankelijk van de extra zorgvraag kijken welke opvangvorm het beste aansluit bij de situatie van uw kind en uw gezin.

 

Via onderstaande links kunt u lezen wat onze huidige mogelijkheden zijn.

 

- Extra Zorg voor 0-4 jaar bij dagopvanggroep Alle Hens, locatie De Singel: begeleiding en behandeling in een reguliere groep voor het jonge kind.

- Extra Zorg voor 4-12 jaar bij BSO De Singel: begeleiding en behandeling in een reguliere groep na schooltijd voor schoolkinderen met een hulpvraag.

 

Voor meer informatie over onze samenwerking met de Gemiva-SVG Groep kunt u hier klikken.

 

Indien u na het lezen van de informatie nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 078-6485555 of via info-dordrecht@prokino.nl