Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino De Vloot

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

De Vloot

Arent Toe Boecoplaan 41

8081 VZ Elburg

 

Contactgegevens

Tel.: 038 - 3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt ons kinderdagverblijf in Scola, waar we in een modern pand opvang bieden voor de allerkleinsten tot 4 jaar. Voor iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen en buiten spelen. In het gebouw zijn naast onze kinderopvang ook twee basisscholen waardoor de locatie veel ruimte biedt om te spelen.

 

Praktische informatie

Op kinderdagverblijf De Vloot werken we met horizontale groepen: kinderen van dezelfde leeftijd spelen hier met elkaar. In een groep zitten maximaal 12 kinderen. Wij vangen jouw kind op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur met liefde op. Vraagt jouw werk of studie om langere opvang dan is verlengde opvang mogelijk vanaf 7.00 uur en/of tot 18.30 uur. Alleen tijdens nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino De Vloot

• Knutselen, dansen, buitenspelen; alles kan op het kinderdagverblijf.
• Veel ruimte en mogelijkheden om te spelen, zowel binnen als buiten.
• De activiteiten uit het VVE programma.

Voor – en vroegschoolse Educatie

Op het kinderdagverblijf werken we met een Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Door de activiteiten uit het VVE-programma leert jouw kind spelen, ontdekken en groeien. Iedere dag pakken we wel een activiteit uit het programma. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Ruimte voor rust en spel

Peuters kunnen bij ons buiten ravotten, maar ook knutselen, tekenen, voorlezen en liedjes zingen. Jouw kind heeft bij ons dus alle ruimte om fijn te spelen. Maar natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor rust, zeker voor de kleinere kinderen die fijn kunnen slapen in onze slaapkamers. We werken met een vast dagritme bij De Vloot wat voor de kinderen een vertrouwd gevoel geeft.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze Kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.