Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino Het Speelhuis

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Het Speelhuis

Blerckweg 3

8084 EX ‘t Harde

 

Contactgegevens

Tel.: 038 - 3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt ons in het Kulturhus in 't Harde waar we opvang bieden voor de allerkleinsten tot 4 jaar. Kinderen van iedere leeftijd vinden bij ons leuke activiteiten om te doen: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen en buiten spelen. In het gebouw zijn naast onze kinderopvang ook twee basisscholen, de bibliotheek, het CJG en de logopedist gevestigd.

Op het kinderdagverblijf werken we met horizontale groepen: kinderen van dezelfde leeftijd spelen hier met elkaar. Ons kinderdagverblijf bestaat dan ook uit 2 groepen: een babygroep met kinderen van 0 tot 3 jaar en een peutergroep met kinderen van 2 tot 4 jaar.

Praktische informatie

Ons kinderdagverblijf is het hele jaar geopend. Alleen op nationale feestdagen zijn wij gesloten. Jouw kind van maandag tot en met vrijdag, van 7.30 tot 18.00 uur, bij ons terecht. Je kunt kiezen voor een hele dag opvang, een ochtend of een middag:

• Een ochtend opvang is van 7.30 tot 13.30 uur.
• Een middag opvang is van 12.00 tot 18.00 uur.
• Een hele dag opvang van 07.30 tot 18.00 uur. Verlengde opvang is bij het kinderdagverblijf mogelijk vanaf 7.00 uur en/of tot 18.30 uur. 

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino Het Speelhuis

• Knutselen, dansen, buitenspelen; alles kan op het kinderdagverblijf.
• Veel ruimte en mogelijkheden om te spelen, zowel binnen als buiten.
• De gezellige en knusse inrichting.

Voor – en vroegschoolse Educatie

Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Door de activiteiten uit het VVE-programma leert jouw kind spelen, ontdekken en groeien. Iedere dag pakken we wel een activiteit uit het programma. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Ruimte voor rust en spel

Peuters kunnen bij ons ravotten in de tuin, maar ook knutselen, tekenen, voorlezen en liedjes zingen. Jouw kind heeft bij ons dus alle ruimte om fijn te spelen. Maar natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor rust, zeker voor de kleinere kinderen die hun ochtend- en middagslaagje kunnen doen in onze slaapkamers.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze Kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.