Skip to Content

Peuteropvang Prokino Het Speelhuis

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

Het Speelhuis

Blerckweg 3

8084 EX ‘t Harde

 

Contactgegevens

Tel.: 038 - 3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze gezellige peuteropvang in het Kulturhus in ‘t Harde. Op deze locatie vind je ook basisscholen De Blerck en Jeanne d'Arc en de bibliotheek. Voor de peuters hebben we hier onze eigen, fijne plek waar jouw kind lekker kan spelen met leeftijdsgenootjes en zich tegelijkertijd ontwikkelt. In kleine stappen helpen we jouw kind om zich zo voor te bereiden op de stap naar de basisschool.

 

Praktische informatie

Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur. Kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud kunnen op deze dagdelen gezellig bij ons komen spelen. Alleen op nationale feestdagen zijn wij gesloten. We hanteren groepen van maximaal 16 kinderen.

 

Het allerleukste aan Prokino Het Speelhuis

• Knutselen, dansen en boekjes lezen.
• De zandbak en speeltoestellen op het plein.
• Spelend leren met de activiteiten van het VVE-programma.

 

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Om de ontwikkeling van jouw peuter te stimuleren, werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). De activiteiten uit het VVE-programma laten jouw peuter al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen waardoor jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder ontwikkeld.

Samen groot worden

In de peuteropvang helpen we jouw peuter toe naar een soepele overgang naar de basisschool. Dat doen onze pedagogisch medewerkers met de activiteiten die zij bieden, maar ook door de kinderen in de groep te leren om het samen naar de zin te hebben, om elkaar te respecteren en elkaar te helpen. Zo worden we samen groot.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze peuteropvang? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.