Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Ziezo

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Ziezo

Wimpel 2

8081 JS Elburg

 

Contactgegevens

Tel.: 038 - 3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze ruime BSO aan De Wimpel, vlakbij basisschool de Borchstee en de Agnietenschool waar veel van onze kinderen naar school gaan. Op onze locatie bieden we een gezellige plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen. Om lekker te spelen, binnen of buiten, om mee te doen aan een groepsactiviteit of om lekker te ontspannen met een boek of een spelletje.

 

 

Praktische informatie

We vangen jouw kind(eren) buiten schooltijd met liefde op. Dit doen we op maandag tot en met vrijdag, zowel voor als na schooltijd. Onze opvangtijden zijn als volgt:

• Van 07.30 uur tot aanvang van de school kan jouw kind terecht voor voorschoolse opvang.
• Tussen de middag kan jouw kind bij ons lunchen tussen 12.00 en 14.00 uur.
• Vanaf einde schooltijd tot 18.00 uur zijn we er voor naschoolse opvang.

Tijdens schoolvakanties zijn we er de hele dag; van 07.30 tot 18.00 uur.

Het allerleukste aan Prokino Ziezo

• Zelf kiezen uit het ruime aanbod aan speelgoed en activiteiten.
• De grote buitenruimte om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Spelen en leren met DOENKids!

Kinderen kunnen bij ons zelf kiezen wat ze willen doen na de schooldag: zelf spelen of meedoen aan de groepsactiviteit uit het programma DOENKids! Dit speciaal voor BSO's ontwikkelde programma zit vol sport en spel, maar biedt ook ruimte om iets nieuws te leren of iets te doen ter ontspanning. Het programma is ingericht aan de hand van thema's waar we steeds een aantal weken mee werken.

Extra activiteiten tijdens de vakanties

Tijdens de schoolvakanties verblijft jouw kind soms een hele dag of meerdere dagen bij ons. We kiezen dan aanvullende activiteiten uit het programma uit voor voldoende vermaak. Dit zijn onder andere workshops, zoals een workshop koken en uitstapjes naar het bos of park.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.