Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino Ziezo

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Ziezo

Wimpel 2

8081 JS Elburg

 

Contactgegevens

Tel.: 038 - 3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt ons kinderdagverblijf aan De Wimpel 2 waar we opvang bieden voor de allerkleinsten tot 4 jaar in horizontale groepen: onze groepen zijn ingedeeld naar leeftijd waardoor jouw kind met leeftijdsgenootjes kan spelen. Voor kinderen van iedere leeftijd zijn er daarbij op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen en buiten spelen. Onze locatie biedt volop ruimte voor speelplezier.

 

Praktische informatie

Op ons kinderdagverblijf werken we met horizontale groepen: kinderen van dezelfde leeftijd spelen hier met elkaar. In een groep zitten maximaal 12 kinderen. Wij vangen jouw kind op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur met liefde op. Vraagt jouw werk of studie om langere opvang dan is verlengde opvang mogelijk vanaf 7.00 uur en/of tot 18.30 uur. Alleen op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino Ziezo

• Knutselen, dansen, buitenspelen; alles kan op het kinderdagverblijf.
• Veel ruimte en mogelijkheden om te spelen, zowel binnen als buiten.
• De activiteiten uit het VVE-programma.

Voor – en vroegschoolse Educatie

Bij ons leert jouw kind extra vaardigheden met behulp van een programma voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Met de activiteiten uit dit programma leert jouw kind spelen, ontdekken en groeien. Iedere dag pakken we wel een activiteit om te doen. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Ruimte voor rust en spel

Peuters kunnen bij ons buiten ravotten, maar ook knutselen, tekenen, voorlezen en liedjes zingen. Jouw kind heeft bij ons dus alle ruimte om fijn te spelen. Maar natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor rust, zeker voor de kleinere kinderen die fijn kunnen slapen in onze slaapkamers. We werken met een vast dagritme wat voor de kinderen een vertrouwd gevoel geeft.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze Kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.