Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino Fiori

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Integraal Kindcentrum Fiori

Frankenskamp 4

3848 DE Harderwijk

 

Contactgegevens

Tel.: 0341-427249

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

Je vindt ons kinderdagverblijf in het oosten van Harderwijk waar we opvang bieden voor de allerkleinsten tot 4 jaar. Voor kinderen vaniedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen en buiten spelen. Met ons team bieden we een plek die zoveel mogelijk lijkt op thuis: met hetzelfde dagritme en veel gezelligheid. Voor ons is namelijk het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt.

 

Praktische informatie

Ons kinderdagverblijf is open op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag. Jouw kind kan terecht van 07.00 tot 18.00 uur. Je kunt ook kiezen voor een halve dag opvang: een ochtendblok van 7.00 tot 13.00 uur of een middagblok van 12.00 tot 18.00uur. Wij zijn alleen gesloten op erkende feestdagen.

 

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino Fiori

• Knutselen, zingen en dansen.
• Buiten spelen.
• De leuke spelletjes uit het VVE-programma.

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). De activiteiten uit het VVE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen waardoor jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder ontwikkelt.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze Kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.