Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino De Kleine Wereld

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

De Kleine Wereld

Kruithuis 2A

3844 DH Harderwijk

 

Contactgegevens

Tel.: 0341-427249

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

Bij Prokino De Kleine Wereld bieden we liefdevolle dagopvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. We zijn een grote kinderopvang met ruimte voor babygroepen, peutergroepen en verticale groepen, waarvan één groep waar kinderen met een speciale hulpvraag terecht kunnen.

Voor ons is het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt. Per groep hanteren we daarom een ritme dat zoveel mogelijk past bij thuis, passend bij de leeftijd van de kinderen in de groep. Eten – wij verzorgen een gezonde lunch-, spelen – binnen of op ons grote speelterrein- en slapen doen we daardoor op vaste tijden.

Praktische informatie

Ons kinderdagverblijf is open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur. Heb je door jouw werk of opleiding langer opvang nodig? Dan kun je een aanvraag doen voor verlengde opvang tot 19.00 uur. Ook tijdens de schoolvakanties kan jouw kind bij ons van maandag tot en met vrijdag terecht, van 07.00 tot 19.00 uur. Onze opvang is daarnaast ook heel flexibel: je kunt de ene week bijvoorbeeld wel opvang afnemen en de andere week niet. Uiteraard gaat dit wel altijd in overleg.

 

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino De Kleine Wereld

• Spelen in de zandbak of met de dieren.
• Helpen in de groentetuin.
• De leuke spelletjes van Uk & Puk.

Spelend leren met Uk & Puk

Op het kinderdagverblijf werken we met Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) van Uk & Puk. Met de kinderfiguren Uk & Puk leert jouw kind al spelend ontdekken en zich zo te ontwikkelen in taal, motoriek en op emotioneel gebied. Iedere dag pakken we wel een activiteit uit het VVE-programma. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Ruimte op te spelen

Voor jouw kind moet de opvang vooral een plek zijn waar het graag naartoe gaat. Daarom bieden we bij Prokino De Kleine Wereld alle ruimte om fijn te spelen. Als het weer het toelaat gaan we lekker naar buiten. We hebben een speeltuin met diverse speeltoestellen, een zandbak, een dierenhotel en een 'buiten-muziekinstrument' voor de kinderen. Daarnaast hebben we ook nog speelplaats 'Kindertuin Ons Natuurtalent' waar kinderen kunnen wandelen, klimmen en kruipen. Verder staan er fruitbomen op ons speelterrein en is er een groentetuin. Kortom, er is genoeg te ontdekken!

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze Kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.