Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Stadsweiden

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

 

KC Stadsweiden

Kamillemeen 1

3844 HZ Harderwijk

 

Contactgegevens

Tel.: 0341-427249

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

Je vindt onze gezellige BSO De Blikvanger in basisschool Alfons Ariëns in Harderwijk. Hier hebben we onze eigen ruimte met voldoende ruimte om te spelen en ontspannen buiten schooltijd. En maken we gebruik van het schoolplein om fijn buiten te spelen.

Op onze buitenschoolse opvang zorgen we niet alleen voor een leuke (mid)dag voor jouw kind, maar ook voor gezonde en lekkere voeding. In de middag krijgen de kinderen drinken, fruit en crackers. In de vakantieperiode wordt ook voor de lunch gezorgd.

 

Praktische informatie

Zowel voor als na schooltijd vangen we jouw kind(eren) met liefde op. Op de volgende dagen en tijden kunnen kinderen bij ons komen spelen:

• Op maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot de school begint.
• Op maandag, dinsdag en donderdag van 14.15 tot 18.15 uur.
• Op woensdag- en vrijdagmiddag van 12.00 tot 18.15 uur.

Tijdens de schoolvakanties van 07.00 tot 18.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.

Het allerleukste aan BSO KC Stadsweiden

• Samen de schooldag bespreken tijdens het eet-en drinkmoment.
• Het grote schoolplein om op te spelen.
• De leuke activiteiten uit het programma DOENKids!

Altijd een leuke activiteit met DOENKids!

Met onze groepsactiviteiten op de BSO leert jouw kind snel en veilig zijn of haar weg te vinden in de groep. Om altijd een passende activiteit te bieden, maken we gebruik van het, voor BSO's ontwikkelde, activiteitenprogramma DOENKids! Het is een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Zo hoeft jouw kind zich nooit een dag te vervelen op de BSO.

Extra activiteiten tijdens de vakanties

In de vakanties bieden we een speciaal vakantieprogramma aan met extra activiteiten. Volgens een gekozen thema organiseren onze medewerkers tal van knutsel- en spelactiviteiten. Zo kan het zijn dat je kind gaat kleien, schilderen, koken en bakken of theater of muziek gaat maken. Bij mooi weer staan er ook leuke buitenactiviteiten op het programma.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.