Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino De Stadsweiden

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

KC Stadsweiden

Kamillemeen 1

3844 HZ Harderwijk

 

Contactgegevens

Tel.: 0341-427249

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

Je vindt ons kinderdagverblijf in Harderwijk Stadsweiden, waar we opvang bieden voor de allerkleinsten tot 4 jaar. Voor kinderen van iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen en buiten spelen. Met ons team bieden we een plek die zoveel mogelijk lijkt op thuis: met hetzelfde dagritme en veel gezelligheid. Voor ons is namelijk het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt.

 

Praktische informatie

Ons kinderdagverblijf is open op maandag, dinsdag en donderdag van 07.00 tot 18.00 uur. Op deze dagen vangen we jouw kind met liefde en plezier op.

 

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino De Stadsweiden

• Zingen, dansen en knutselen.
• Buiten spelen op de afgeschermde buitenruimte.
• De leuke spelletjes van Uk & Puk.

Spelend leren met Uk & Puk

Op het kinderdagverblijf werken we met Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) van Uk & Puk. Met de kinderfiguren Uk & Puk leert jouw kind al spelend ontdekken en zich zo te ontwikkelen in taal, motoriek en op emotioneel gebied. Iedere dag pakken we wel een activiteit uit het VVE-programma. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze Kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.