Aanmeldformulier

 

Heb je een fijne locatie gevonden voor de opvang van jouw kind(eren)? Dan vragen wij je om het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Van de kindadministratie ontvang je een passende offerte.

Contact
Wil je eerst meer informatie voordat je een kennismaking plant? Neem dan direct contact op met de locatie van je keuze of met de afdeling kindadministratie van Stichting Prokino. Zij zijn bereikbaar per mail of via het nummer 088 233 0001.

 

* = een verplicht veld

Sollicitatiegesprek en geen oppas? Prokino biedt uitkomst!

Werkzoekenden, die geregistreerd staan bij UWV kunnen maximaal drie keer gebruik maken van een tijdelijke plaatsing bij één van de locaties van Prokino Harderwijk-Ermelo. Om voor deze actie in aanmerking te komen geldt een tweetal criteria: kinderen zijn in de leeftijd van drie maanden tot 13 jaar en werkzoekenden staan geregistreerd bij het UWV. Om in aanmerking te komen voor plaatsing vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Nadat u dit formulier heeft verstuurd nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om uw aanvraag verder te bespreken.

Wilt u in het opmerkingen veld aangeven welk product u wilt afnemen of wat uw wens is. Als uw keus of wens niet helemaal duidelijk is, dan bellen wij u.

Ochtend
Middag

Gegevens ouder/verzorger

2e ouder/verzorger

Gegevens kind

Noodzakelijke informatie tijdens de opvangdag

Deze aanvraag geeft geen recht op definitieve plaatsing. Uw verzoek wordt bekeken en er vindt afstemming met het UWV plaats. Indien er mogelijkheiden zijn binnen de bestaande leidster/kind ratio van onze groepen, is de plaatsing akkoord.