Aanmeldformulier

 

Heeft u uw keuze gemaakt voor een van onze locaties? Dan vragen wij u om het onderstaande aanmeldformulier in te vullen en te versturen. De leidinggevende van de locatie zal binnen enkele dagen contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Van de kindadministratie ontvangt u een passende offerte.

Voor een snelle afhandeling en een duidelijke offerte vragen wij u om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer er geen plaats is conform uw wensen dan nemen wij contact met u op met een passend alternatief. Prokino probeert u altijd een passende opvang te bieden.

Contact
Wanneer u meer informatie wenst over een bepaalde locatie van Prokino, dan kunt u contact opnemen met de locatie zelf of de afdeling kindadministratie van Stichting Prokino. Zij zijn bereikbaar per mail of via het nummer 020 - 389 2700.

 

* = een verplicht veld

Sollicitatiegesprek en geen oppas? Prokino biedt uitkomst!

Werkzoekenden, die geregistreerd staan bij UWV kunnen maximaal drie keer gebruik maken van een tijdelijke plaatsing bij één van de locaties van Prokino Harderwijk-Ermelo. Om voor deze actie in aanmerking te komen geldt een tweetal criteria: kinderen zijn in de leeftijd van drie maanden tot 13 jaar en werkzoekenden staan geregistreerd bij het UWV. Om in aanmerking te komen voor plaatsing vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Nadat u dit formulier heeft verstuurd nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om uw aanvraag verder te bespreken.

Wilt u in het opmerkingen veld aangeven welk product u wilt afnemen of wat uw wens is. Als uw keus of wens niet helemaal duidelijk is, dan bellen wij u.

Ochtend
Middag

Gegevens ouder/verzorger

2e ouder/verzorger

Gegevens kind

Noodzakelijke informatie tijdens de opvangdag

Deze aanvraag geeft geen recht op definitieve plaatsing. Uw verzoek wordt bekeken en er vindt afstemming met het UWV plaats. Indien er mogelijkheiden zijn binnen de bestaande leidster/kind ratio van onze groepen, is de plaatsing akkoord.