Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Stadsdennen

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

 

Stadsdennen

Vondellaan 28

3842 EH Harderwijk

 

Contactgegevens

Tel.: 0341-427249

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

Je vindt onze gezellige BSO KC Stadsdennen in basisschool Dominicus Savio in Harderwijk. Hier hebben we ons eigen lokaal met voldoende ruimte om te spelen en ontspannen buiten schooltijd. Doordat we in de school gehuisvest zijn, zijn we ook heel betrokken bij de school. Zo besteden we, net als op de school, veel aandacht aan kunst en cultuur en maken we gebruik van het ruime schoolplein waar we fijn buiten spelen.

 

 

Praktische informatie

Zowel voor als na schooltijd vangen we jouw kind(eren) met liefde op. Op de volgende dagen en tijden kunnen kinderen bij ons komen spelen:

• Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 8.30 uur.
• Op maandag, dinsdag en donderdag van 15.15 tot 18.15 uur.
• Op woensdag- en vrijdagmiddag van 12.00 tot 18.15 uur.
• Tijdens de schoolvakanties van 07.00 tot 18.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.

 

Het allerleukste aan BSO Stadsdennen

• Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.
• Het grote schoolplein om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Leren en ontdekken met DOENKids!

Bij BSO Stadsdennen werken we met het activiteitenprogramma DOENKids! Het is een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Het programma is ingericht aan de hand van thema's, zoals smaakplezier, kunst, film en fotografie, maar ook superhelden, glitter en glamour en ik houd van Holland! Gedurende 3 tot 5 weken doen we samen activiteiten die passen bij het thema, waarna we een nieuw thema kiezen voor de volgende maand.

Ruimte op te spelen

Voor jouw kind moet de opvang vooral een plek zijn waar het graag naartoe gaat. Daarom bieden we bij de BSO alle ruimte om fijn te spelen. Van knutselen tot spelletjes doen, jouw kind kiest zelf. Als het weer het toelaat spelen we vooral lekker buiten. Dan speelt vaak een groepje op het schoolplein van basisschool Dominicus Savio.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.