Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino De Stadsdennen

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Stadsdennen

Vondellaan 28

3842 EH Harderwijk

 

Contactgegevens

Tel.: 0341-427249

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

Bij Prokino De Stadsdennen bieden we liefdevolle dagopvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. Voor kinderen van iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen en buiten spelen op ons eigen buitenspeelterrein.

Voor ons is het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt. Daarom werken we met vaste een zogenaamde stamgroep: een groep met een vaste samenstelling, in een eigen groepsruimte met vaste pedagogisch medewerkers. Kinderen leren op deze manier elkaar en de pedagogisch medewerkers goed kennen.

Praktische informatie

Ons kinderdagverblijf is open op maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag. Wij zijn het hele jaar geopend en alleen op erkende feestdagen gesloten.

 

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino KC Stadsdennen

• Knutselen en schilderen.
• Buiten spelen op de afgeschermde buitenruimte.
• De leuke spelletjes van Uk & Puk.

Spelend leren met Uk & Puk

Op het kinderdagverblijf werken we met Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) van Uk & Puk. Met de kinderfiguren Uk & Puk leert jouw kind al spelend ontdekken en zich zo te ontwikkelen in taal, motoriek en op emotioneel gebied. Iedere dag pakken we wel een activiteit uit het VVE-programma. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze Kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.