Mogelijkheden en prijs

Bij Prokino hebben we een duidelijke visie op kinderopvang en willen we zonder onderscheid het beste voor alle kinderen. Daarom bieden wij "all inclusive kinderopvang" met luiers, (gezonde) voeding, en uitjes voor elk kind.

 

Tarieven peuteropvang 2020

 

Tegmoetkoming

Wat u precies betaalt voor peuteropvang hangt af van uw inkomen. Voor de kosten van de peuteropvang kunt u een tegemoetkoming ontvangen van de gemeente of de belastingdienst.

– Als u betaald werk hebt, kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de belastingdienst

– Als u geen betaald werk hebt, kunt u via de administratie van Prokino subsidie aanvragen bij uw gemeente voor 2 ochtenden peuteropvang per week.

Hiervoor heb je een 'verklaring geen recht op kinderopvangtoeslag' nodig. Deze kun je ook opvragen bij de administratie van Prokino. Daarnaast voeg je nog inkomensverklaring (IB60) toe. Deze verklaring vraag je op via mijn.belastingdienst.nl.

 

Meer weten?

Heb je nog vragen over de tarieven van de peuteropvang? Neem dan contact op met onze administratie via regio-middenoost@prokino.nl of 038 3338792.

De tarieven van Prokino zijn bruto uurprijzen. Hierover ontvangt u nog kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Dit maakt het nettotarief. Kijk op www.toeslagen.nl voor meer informatie en het aanvragen van toeslag.