Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino Woudeinde

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Woudeinde

van Asch van Wijcklaan 10

3853 KV Ermelo

 

Contactgegevens

Tel.: 0341-427249

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

Bij Prokino Woudeinde bieden we liefdevolle dagopvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. We zijn een grote kinderopvang met ruimte voor babygroepen, peutergroepen en verticale groepen waarin kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen.

Voor ons is het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt. Per groep hanteren we daarom een ritme dat zoveel mogelijk past bij thuis, passend bij de leeftijd van de kinderen in de groep. Eten – wij verzorgen een gezonde lunch-, spelen – binnen of buiten in onze prachtige tuin- en slapen doen we daardoor op vaste tijden.

Praktische informatie

Ons kinderdagverblijf is open op maandag, dinsdag en donderdag van 07.00 tot 18.00 uur. Op deze dagen vangen we jouw kind met liefde en plezier op.

 

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino Woudeinde

• Zingen, dansen en knutselen.
• Buiten spelen in de prachtige tuin.
• De leuke spelletjes van Uk & Puk.

Op avontuur met Uk & Puk

Op het kinderdagverblijf werken wij op alle groepen met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) van Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met het VVE-programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw kind met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw baby, dreumes of peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek. Voor de peuters is dit programma een fijne voorbereiding op de stap naar de basisschool.

Spelend leren

Ons team organiseert dagelijks ontwikkelingsgerichte spelactiviteiten, waarmee we jouw kind stimuleren in de ontwikkeling. Samen spelen en samen werken hoort daar bijvoorbeeld ook bij.

Als het weer het toelaat, gaan we lekker naar buiten. Hier zijn verschillende speeltoestellen om met de andere kinderen op te spelen.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze Kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.