Welkom bij kinderopvang Woudeinde

 

Bij Woudeinde in Ermelo hebben we babygroepen, peutergroepen en verticale groepen. Bij verticale groepen zitten kinderen van 0-4 jaar bij elkaar in één groep. Kinderen van de horizontale groep gaan na hun 2e verjaardag van de babygroep naar de volgende groep. Dit kan de verticale groep of de peutergroep zijn.

 

Wij werken met een vast team van goed opgeleide pedagogisch medewerkers. Ons team organiseert dagelijks ontwikkelingsgerichte spelactiviteiten, waarmee de kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling. Alle kinderen van elke groep hebben een eigen mandje of vakje waar ze persoonlijke spulletjes in kunnen bewaren. 

 

VVE-programma Uk & Puk

Bij kinderdagverblijf Woudeinde werken we op alle groepen met het ontwikkelingsgerichte vroeg- en voorschoolse (VVE) educatieprogramma Uk & Puk. Dit programma richt zich op vier ontwikkelingsgebieden: taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische vaardigheden en rekenprikkels. Met dit ontwikkelingsgerichte programma zorgen wij ervoor dat de kinderen straks optimaal zijn voorbereid op hun tijd op de basisschool. 

 

Een dag bij Woudeinde

Bij kinderopvang Woudeinde werken we met een vast dagritme. Dit zorgt voor structuur en geeft de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel. Kinderen hebben veel baat bij een herkenbare en duidelijke structuur. Bij Woudeinde slapen, eten en spelen we dan ook op vaste tijden. Per groep hanteren we een ander ritme, want het dagritme is afhankelijk van de leeftijd van het kind. Daarnaast zorgen we bij Woudeinde voor een uitgebalanceerde en gezonde lunch. We eten gezond en lekker bruin brood en de kinderen krijgen melk of karnemelk te drinken. Ook zorgen wij ervoor dat ieder kind twee stuks fruit binnenkrijgt. Op onze kinderopvang verzorgen wij zelf de babyvoeding. luiers en slaapzakken voor de zuigelingen. Als het weer het toelaat, gaan we lekker naar buiten. Onze kinderopvang beschikt over een grote, prachtige tuin. Deze is voorzien van diverse speeltoestellen, maar ook van verstop- en klimplekjes.

 

Goede bereikbaarheid

Kinderdagverblijf Woudeinde is zowel met de fiets en auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Rondom onze kinderopvang zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.