Ons team

 

Leidinggevenden:

 

Marjan Spronk

Ik ben leidinggevende van de Prokino Harderwijk-Ermelo. Mijn hart ligt bij het werken met mensen en kinderen. Het vak leidinggeven in de kinderopvang is een mooie combinatie van beide. Samen met de teams werken aan veilige en betrouwbare opvang van kinderen, zodat u als ouders met een gerust hart kunt gaan werken, is waar wij voor staan.

 

 

Philip Baalmans

Ik werk als leidinggevende bij Prokino Harderwijk-Ermelo. Het leuke aan werken bij Prokino vind ik dat je de mogelijkheid krijgt om met een leuke groep pedagogisch medewerkers te werken aan de ontwikkeling van kinderen. 

 

 

 

Pedagogisch medewerkers:

 

Marjan

Ik ben Marjan en werk op Woudeinde op de babygroep Kikkers/Krekels. Ik werk sinds 1992 in de kinderopvang. Ik heb dus veel ontwikkelingen in de kinderopvang langs zien komen. Mijn motivatie is dat ik elk kind uniek vind en het kind moet centraal staan. Ik vind het erg belangrijk dat zij zich op hun eigen manier mogen en kunnen ontwikkelen en ook de adviserende rol naar ouders toe vind ik belangrijk. Ik ben erg blij dat ouders mij hun kostbaarste bezit durven toe te vertrouwen, hier ben ik mij zeker van bewust. 

 

 

Sylvia

Ik ben Sylvia en moeder van een zoontje. Ik werk op de verticale groepen Egels en Eekhoorns. Ik werk graag met kinderen en vind het een uitdaging om er elke keer weer een gezellige dag van te maken samen. 

 

 

 

 

Desiree

Ik vind het werken met kinderen heerlijk, omdat ze onbevangen open en eerlijk zijn. Ze maken een hele ontwikkeling door waar ik deel aan mag nemen en ze zo kan zien opgroeien tot de persoonlijkheden die ze zijn en verdere ontwikkelingen. 

 

 

 

 

 

 

Cobie

Het werken met kinderen vind ik een dankbaar beroep. De band die je opbouwt met de kinderen, de leuke uitspraken en de afwisseling qua leeftijden maakt het werk leuk. Ik werk op een verticale groep (leeftijden van 0-4 jaar) en het geeft mij veel voldoening om kinderen die als baby op de groep komen op te zien groeien en te begeleiden tot 'zelfstandig' peuters.  

 

 

 

 

 

Irma

Werken met kinderen is elke dag anders. Het is afwisselend, uitdagend en geeft veel voldoening. Voor mij is de grootste eer en motivatie om de kinderen elke dag te mogen begeleiden, stimuleren, helpen met tegenslagen en veiligheid te bieden om te kunnen ontwikkelen en straks de nieuwe, grote stap te zetten naar de basisschool. Zo kan ik dit werk elke dag met veel plezier en liefde doen. Ik werk op de groep Vlinders.

 

 

Monica

Ik werk graag in de kinderopvang, omdat kinderen mij plezier en uitdaging geven en ik ze graag wil helpen bij hun ontwikkeling.

Ik werk op de groepen Egels en Eekhoorns.

 

 

 

 

 

 

Annette

Werken met kinderen vind ik vooral uitdagend en leuk om te doen, omdat je mee mag helpen in hun ontwikkeling en een band met het kind en hun ouders opbouwt. Ik heb veel plezier op de groep met de kinderen, samen spelletjes doen en werkjes maken die de ontwikkeling stimuleren, maar natuurlijk ook veel plezier maken.

 

 

 

Manon

Sinds juli 2012 werk ik voor Prokino Harderwijk-Ermelo als invalkracht. 

Kinderen zijn eerlijk en grappig en je kan leuke activiteiten met ze doen. Ze hebben je hard nodig en ik vind het leuk om ze te verzorgen. Een baan waarbij ik helemaal mezelf kan zijn en daarom werk ik in de kinderopvang!

 

 

Klantenservice:

 

Jolanda

Het is erg interessant na op de groep te hebben gewerkt, de andere kant van de organisatie te leren kennen bij de Klantenservice. Contact hebben met ouders en collega's, het plaatsen van kinderen, een stukje financieel, PR, nieuwe ouders rondleiden en nog veel meer. Het is iedere dag weer een uitdaging!

 

 

 

 

 

Karin

Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest als pedagogisch medewerker heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar de Klantenservice. Ik geniet van deze uitdagende en veelzijdige baan in de sector waar mijn hart ligt. Als aanspreekpunt voor ouders en collega's draag ik graag mijn steentje bij aan professionele kinderopvang!