Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-baloe

Prokino Baloe

Kinderdagverblijf
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt ons kinderdagverblijf in het centrum van Hoevelaken. Hier bieden we liefdevolle opvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. Voor kinderen van iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, klimmen in onze speelhal en fijn buiten spelen op de buitenspeelplaats met groente- en kruidentuin. Bij ons is er meer dan voldoende ruimte voor jouw kind om zich uit te leven! Met ons team bieden we een plek die zoveel mogelijk lijkt op thuis: met hetzelfde dagritme en veel gezelligheid. Voor ons is namelijk het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt.
Het allerleukste van Prokino Baloe
Helpen
Meehelpen in de groente- en kruidentuin
Klimmen
Klimmen in de speelhal
Uk & Puk
De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk knuffeltje van Prokino kinderopvang
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Kinderdagverblijf
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Baloe
Adres
J.J.A. Goeveneurlaan 1
Postcode
3871 EJ
Stad
Hoevelaken
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
164999498
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 18:30
Dinsdag
7:30 - 18:30 / * - 18:15
Woensdag
7:30 - 18:30
Donderdag
7:30 - 18:30
Vrijdag
7:30 - 18:30