Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-beatrix

Prokino Beatrix

Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
Prokino Beatrix, peuteropvang Dordrecht
Onze dienstverlening
Op de peuteropvang vindt jouw kind een fijne, vertrouwde plek om met plezier te spelen, talenten te ontwikkelen en zich voor te bereiden op de grote stap naar de basisschool. Onze pedagogisch medewerkers dagen jouw kind uit om al spelend te leren. Dat doen zij bijvoorbeeld door met elkaar te praten, boekjes voor te lezen, liedjes te zingen en te knutselen. Maar ook buiten zijn er genoeg dingen te doen, zoals spelen in de zandbak of op de speeltoestellen. Op onze peuteropvang leert jouw kind om samen met anderen te spelen, naar elkaar te luisteren en met elkaar te delen. Prokino Beatrix werkt nauw samen met christelijke basisschool Beatrix. Alle activiteiten op de peuteropvang zijn afgestemd op en met de basisschool zodat kinderen vanaf hun vierde levensjaar met een goede basis kunnen doorstromen. Dit maakt de grote stap naar de basisschool een stuk makkelijker.
Het allerleukste aan peuteropvang Prokino Beatrix
Buiten spelen
Het eigen buitenspeelterrein met zandbak en diverse speeltoestellen.
Activiteiten
De leuke activiteiten en aansprekende thema's van Piramide.
Aandacht
De extra aandacht en begeleiding aan kinderen die het nodig hebben.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Voor- en Vroegschoolse Educatie
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Beatrix
Adres
Van Schendelstraat 24
Postcode
3319 RN
Stad
Dordrecht
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
105736132
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:15 - 12:15
Dinsdag
8:15 - 12:15
Woensdag
* -
Donderdag
8:15 - 12:15
Vrijdag
8:15 - 12:15