Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino De Ballon

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige peuteropvang in basisschool Het Meerrijk. Voor de peuters hebben we ons eigen, knusse lokaal waar jouw kind fijn kan spelen met leeftijdsgenootjes. Iedere dag gaan we ook lekker naar buiten en spelen we op het plein, met de speelmaterialen of in de zandbak. De activiteiten op onze peuteropvang sluiten aan op die van de basisschool, waardoor het voor jouw kind straks een soepele overgang wordt naar de kleuterklas. Met het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma leert jouw kind zich verder ontwikkelen op het gebied van taal en motoriek maar ook fysiek.
Het allerleukste aan Prokino De Ballon
Activiteiten
Knutselen, dansen en boekjes lezen.
Buiten
De speeltoestellen op het schoolplein.
Leren
Spelend leren met de activiteiten uit het VVE programma.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Ballon
Adres
Gevers van Endegeeststraat 2
Postcode
8265 ZD
Stad
Kampen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
143339709
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:15 - 12:15
Dinsdag
8:15 - 12:15
Woensdag
8:15 - 12:15
Donderdag
8:15 - 12:15
Vrijdag
8:15 - 12:15