Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-bever-dordrecht

Prokino De Bever Dordrecht

Kies type opvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Op de peuteropvang vindt jouw kind een fijne, vertrouwde plek om met plezier te spelen, talenten te ontwikkelen en zich voor te bereiden op de grote stap naar de basisschool. Onze pedagogisch medewerkers dagen jouw kind uit om al spelend te leren. Dat doen zij bijvoorbeeld door met elkaar te praten, boekjes voor te lezen, liedjes te zingen en te knutselen. Maar ook buiten zijn er genoeg dingen te doen. Er is een buitenruimte met verschillende materialen, zoals fietsjes, auto's, ballen en stoepkrijt. De buitenruimte wordt gedeeld met peuteropvang Johan Friso. Op onze peuteropvang leert jouw kind om samen met anderen te spelen, naar elkaar te luisteren en met elkaar te delen.
Het allerleukste van Prokino de Bever
Spelen
Er is een buitenruimte met verschillende materialen, zoals fietsjes, auto's, ballen en stoepkrijt.
Piramide
De leuke activiteiten en aansprekende thema's van Piramide
Begeleiding
De extra aandacht en begeleiding aan kinderen die het nodig hebben
Baby leest boekje op opvang
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Bever
Adres
Chico Mendesring 188
Postcode
3315 MB
Stad
Dordrecht
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
257046331
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:15 - 12:15
Dinsdag
8:15 - 12:15
Woensdag
8:15 - 12:15
Donderdag
8:15 - 12:15
Vrijdag
8:15 - 12:15