Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino De Bever

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige peuteropvang in dorpshuis "An de Steege". Voor de peuters hebben we hier onze eigen ruimte waar jouw kind fijn kan spelen met leeftijdsgenootjes. Tijdens de peuterochtend is er dan ook veel ruimte om te spelen, maar ook om te leren. Daarvoor maken we gebruik van een programma voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), dat zich richt op de ontwikkeling van onder meer taal en motoriek bij jouw kind. Op de peuteropvang helpen we jouw peuter met een soepele overgang naar de basisschool. Dat doen onze pedagogisch medewerkers met de activiteiten die zij bieden, maar ook door de kinderen in de groep te leren om het samen naar de zin te hebben, om elkaar te respecteren en elkaar te helpen. We werken ook aan zindelijkheidstraining, in aanvulling op thuis, en oefenen met in de kring zitten. Zo worden we samen groot.
Het allerleukste aan Prokino De Bever
Activiteiten
Knutselen, dansen en boekjes lezen.
Ruimte
Veel ruimte om te spelen.
Leren
Spelend leren met de activiteiten uit het VVE-programma.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Bever
Adres
Broeksteeg 42
Postcode
8276 AG
Stad
Zalk
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
279037119
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:15 - 12:15
Dinsdag
8:15 - 12:15
Woensdag
8:15 - 12:15
Donderdag
8:15 - 12:15
Vrijdag
8:15 - 12:15