Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-brug

Prokino De Brug

Zorg Jonge Kind
Decorative bar
Brug
Onze gespecialiseerde buitenschoolse opvang
Je vindt onze specialistische BSO, onze BSO+, aan de Ruiterlaan in Zwolle, waar veel van onze kinderen naar het speciaal basisonderwijs gaan. Voor veel kinderen is het dan ook al een vertrouwde plek. Op onze BSO+ bieden we opvang voor kinderen die door een uitdaging in de ontwikkeling extra aandacht nodig hebben. Jouw kind kan bij ons terecht als het bijvoorbeeld moeilijk contact maakt en hierdoor op de reguliere opvang geen aansluiting vindt. In een eigen lokaal bieden we een gezellige plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen. De uitgangspunten van onze specialistische opvang zijn; kleine groepen, duidelijke structuur en extra begeleiding.
Zorg Jonge Kind - specialistische opvang
Zorg Jonge Kind
Zorg Jonge Kind biedt op diverse locaties begeleiding voor jonge kinderen die extra aandacht nodig hebben bij het opgroeien. Of dit nu komt door een ontwikkelingsachterstand, gedragsprobleem, autisme spectrum stoornis of een medische reden. Op deze locatie bieden wij specialistische opvang.
Meer over Zorg Jonge Kind
Zorg Jonge Kind
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Brug
Adres
Ruiterlaan 14
Postcode
8019 BR
Stad
Zwolle
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
822209779
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - / * - 18:15
Dinsdag
* - / * - 18:15
Woensdag
* - / * - 18:15
Donderdag
* - / * - 18:15
Vrijdag
* - / * - 18:15
Waarom kies je voor Prokino De Brug?
Structuur
Een kleine groep met duidelijke structuur en extra begeleiding
PAD
het programma alternatieve denkstrategie├źn (PAD) waarmee je kind werkt aan een positief zelfbeeld en leert omgaan met emoties en gevoelens.
Spelen
Volop speelmogelijkheden en ontwikkelingsgerichte spelactiviteiten