Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-holle-boom

Prokino De Holle Boom

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Decorative bar

Onze dienstverlening

Prokino Kindercentrum biedt zowel dagopvang op kinderdagverblijfgroep De Bonte Specht als buitenschoolse opvang op de groepen De Bosuil en de Bonte Kraai. Interesse in onze opvang? Vraag een rondleiding aan.

Het kinderdagverblijf (0 tot 4 jaar) is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken of we ook open kunnen gaan op de woensdagen. Mocht u belangstelling hebben voor opvang op de woensdag, willen we u verzoeken dit kenbaar te maken door een mail te sturen naar Hoogeveen@prokino.nl met als onderwerp opvang kdv Holle Boom woensdag.

Kinderdagverblijf: dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang: voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk knuffeltje van Prokino kinderopvang
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Kinderen tekenen op papier op de opvang
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Holle Boom
Adres
Tilber 7
Postcode
7908 PB
Stad
Hoogeveen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
918611350
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 18:00
Dinsdag
7:30 - 18:00
Woensdag
7:30 - 18:00
Donderdag
7:30 - 18:00
Vrijdag
7:30 - 18:00