Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-kameleon

Prokino De Kameleon

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Als de school uit is komen de kinderen naar onze gezellige en huiselijke ingerichte ruimte van de BSO. Voor de meeste kinderen lekker dichtbij, want onze BSO zit in het gebouw van basisschool Het Koraal waar veel van onze kinderen naar school gaan. Maar ook kinderen van andere scholen uit Harderwijk komen naar onze BSO. Voor de BSO-kinderen hebben we een eigen lokaal met leuk speelmateriaal, waaronder lego, poppen, knutselmateriaal en computer. Ook een boekje lezen, een spelletje spelen of lekker naar buiten op het schoolplein kan bij ons. Op de BSO komt jouw kind op zijn of haar eigen manier fijn tot rust.
Het allerleukste van Prokino De Kameleon
Ruim aanbod
Zelf kiezen wat je wilt doen op de BSO
Spelen
Het grote schoolplein om op te spelen
DOENkids
De leuke activiteiten uit het programma DOENKids!
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Kameleon
Adres
Triasplein 7
Postcode
3845 GC
Stad
Harderwijk
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
113946752
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:15
Dinsdag
* - 18:15
Woensdag
* - 18:15
Donderdag
* - 18:15
Vrijdag
* - 18:15
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.