Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-kleine-wereld

Prokino De Kleine Wereld

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf
Zorg Jonge Kind
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Bij Prokino De Kleine Wereld bieden we liefdevolle dagopvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. We zijn een grote kinderopvang met ruimte voor babygroepen, peutergroepen en verticale groepen, waarvan twee groepen waar kinderen met een speciale hulpvraag terecht kunnen. Voor ons is het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt. Per groep hanteren we daarom een ritme dat zoveel mogelijk past bij thuis, passend bij de leeftijd van de kinderen in de groep. Eten – wij verzorgen een gezonde lunch-, spelen – binnen of op ons grote speelterrein- en slapen doen we daardoor op vaste tijden.
Het allerleukste aan Prokino De Kleine Wereld
Spelen
Knutselen, zingen en dansen
Buiten spelen
Een frisse neus halen
Uk & Puk
De leuke spelletjes van Uk & Puk op onze dagopvang- en peutergroepen!
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Jong kind opvang met begeleider
Zorg Jonge Kind
Zorg Jonge Kind biedt op diverse locaties begeleiding voor jonge kinderen die extra aandacht nodig hebben bij het opgroeien. Of dit nu komt door een ontwikkelingsachterstand, gedragsprobleem, autisme spectrum stoornis of een medische reden. Op deze locatie bieden wij specialistische opvang.
Meer over Zorg Jonge Kind
Uk en Puk knuffeltje van Prokino kinderopvang
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Kinderdagverblijf
Zorg Jonge Kind
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Kleine Wereld
Adres
Kruithuis 2A
Postcode
3844 DH
Stad
Harderwijk
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
377513465
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:00 - 18:00
Dinsdag
7:00 - 18:00
Woensdag
7:00 - 18:00
Donderdag
7:00 - 18:00
Vrijdag
7:00 - 18:00