Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino De Kleine Wereld

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf
Zorg Jonge Kind
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Bij Prokino De Kleine Wereld bieden we liefdevolle dagopvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. We zijn een grote kinderopvang met ruimte voor babygroepen, peutergroepen en verticale groepen, waarvan één groep waar kinderen met een speciale hulpvraag terecht kunnen. Voor ons is het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt. Per groep hanteren we daarom een ritme dat zoveel mogelijk past bij thuis, passend bij de leeftijd van de kinderen in de groep. Eten – wij verzorgen een gezonde lunch-, spelen – binnen of op ons grote speelterrein- en slapen doen we daardoor op vaste tijden.
Het allerleukste aan Prokino De Kleine Wereld
Spelen
Knutselen, zingen en dansen
Buiten spelen
Een frisse neus halen
Uk & Puk
De leuke spelletjes van Uk & Puk
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Zorg Jonge Kind - specialistische opvang
Zorg Jonge Kind
Zorg Jonge Kind biedt op diverse locaties begeleiding voor jonge kinderen die extra aandacht nodig hebben bij het opgroeien. Of dit nu komt door een ontwikkelingsachterstand, gedragsprobleem, autisme spectrum stoornis of een medische reden. Op deze locatie bieden wij specialistische opvang.
Meer over Zorg Jonge Kind
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Kinderdagverblijf
Zorg Jonge Kind
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Kleine Wereld
Adres
Kruithuis 2A
Postcode
3844 DH
Stad
Harderwijk
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
377513465
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:00 - 18:00
Dinsdag
7:00 - 18:00
Woensdag
7:00 - 18:00
Donderdag
7:00 - 18:00
Vrijdag
7:00 - 18:00