Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino De Koningsvlinder

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige BSO in De Ireneschool in Ermelo. Hier hebben we ons eigen lokaal met voldoende ruimte om te spelen en ontspannen buiten schooltijd. Knutselen, een boek lezen of lekker naar buiten, jouw kind kan bij ons doen waar het behoefte aan heeft. Voor kinderen die naar De Ireneschool gaan is onze BSO meteen vertrouwd. Gaat jouw kind naar een andere basisschool in de buurt? Wij halen ook kinderen op van verschillende scholen in de omgeving.
Het allerleukste van Prokino De Koningsvlinder
Ruim aanbod
Zelf kiezen wat je wilt doen op de BSO
Spelen
Het grote schoolplein om op te spelen
DOENkids
De leuke activiteiten uit het programma DOENKids!
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Koningsvlinder
Adres
Dirk Staalweg 38
Postcode
3851 LJ
Stad
Ermelo
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
811947671
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:00 - 8:30 / * - 18:15
Dinsdag
7:00 - 8:30 / * - 18:15
Woensdag
7:00 - 8:30 / * - 18:15
Donderdag
7:00 - 8:30 / * - 18:15
Vrijdag
7:00 - 8:30 / * - 18:15
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.