Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-koningsvlinder

Prokino De Koningsvlinder

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige BSO in De Ireneschool in Ermelo. Hier hebben we ons eigen lokaal met voldoende ruimte om te spelen en ontspannen buiten schooltijd. Knutselen, een boek lezen of lekker naar buiten, jouw kind kan bij ons doen waar het behoefte aan heeft. Voor kinderen die naar De Ireneschool gaan is onze BSO meteen vertrouwd. Gaat jouw kind naar een andere basisschool in de buurt? Wij halen ook kinderen op van verschillende scholen in de omgeving.
Het allerleukste van Prokino De Koningsvlinder
Ruim aanbod
Zelf kiezen wat je wilt doen op de BSO
Spelen
Het grote schoolplein om op te spelen
DOENkids
De leuke activiteiten uit het programma DOENKids!
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Kinderen tekenen op papier op de opvang
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Koningsvlinder
Adres
Dirk Staalweg 38
Postcode
3851 LJ
Stad
Ermelo
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
811947671
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:00 - 8:30 / * - 18:15
Dinsdag
7:00 - 8:30 / * - 18:15
Woensdag
7:00 - 8:30 / * - 18:15
Donderdag
7:00 - 8:30 / * - 18:15
Vrijdag
7:00 - 8:30 / * - 18:15
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.