Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-molenbrug

Prokino De Molenbrug

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Decorative bar

Onze dienstverlening

Prokino kinderdagopvang de Molenbrug biedt kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Eind maart 2024 zijn wij verhuisd vanaf Bouwkamp naar Terp 2, pal onder de Molenbrug.

De lokalen van de Habitat zijn vanaf Bouwkamp verhuisd naar de huidige Terp locatie. Dit is een tijdelijke situatie want een mooie nieuwe omgeving met veel nieuwe ontwikkelingen, vraagt om een nieuwe locatie.

Vanaf september zullen we opvang kunnen gaan bieden aan meerdere groepen kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO. Voldoende plek voor onze huidige kinderen, kinderen van de wachtlijst en kinderen uit de buurt die Prokino nog niet kennen.

Dan zal het hele terrein ook definitief worden aangelegd dus hoe mooi het nu al is, het wordt nog mooier!

We delen het erf met Woonvorm de Maten. In 2024/ 2025 zullen zij intrek nemen in de oude, bekende Keulvoet boerderij.Interesse in onze opvang? Vraag een rondleiding aan.

Kinderdagverblijf: dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Peuteropvang: peuterochtenden voor kinderen van 2,3 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang: voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Baby leest boekje op opvang
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Kinderen tekenen op papier op de opvang
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Molenbrug
Adres
Terp 2A
Postcode
8266 JA
Stad
Kampen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
625773354
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:00 - 18:00
Dinsdag
7:00 - 18:00
Woensdag
7:00 - 18:00
Donderdag
7:00 - 18:00
Vrijdag
7:00 - 18:00