Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-muzikant

Prokino De Muzikant

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
Prokino De Muzikant, peuteropvang, Kampen
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige peuteropvang op een bijzondere locatie in Kampen: in kerkgebouw De Schalmei in De Matten. Voor de peuters hebben we hier een fijne ruimte waar jouw kind kan spelen met leeftijdsgenootjes. Onze peuteropvang heeft een christelijke identiteit. Tijdens de peuterochtenden besteden we dan ook aandacht aan het geloof: we lezen samen bijbelverhalen en zingen christelijke kinderliedjes. De peuteropvang is de uitgelezen plek voor jouw kind om te spelen met leeftijdsgenoten en te beginnen met leren, zoals dat op de basisschool gaat. Oefenen met samen spelen, in de kring zitten en spelen met taal is wat jouw kind op de peuteropvang leert of verder ontwikkelt. Zo zorgen we straks voor een soepele overgang naar de basisschool, ieder op zijn eigen tempo.
Het allerleukste aan Prokino De Muzikant
Activiteiten
Knutselen, dansen en boekjes lezen.
Verhalen
De mooie bijbelverhalen die we samen lezen.
Leren
Spelend leren met de activiteiten uit het VVE-programma.
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Baby leest boekje op opvang
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Muzikant
Adres
Triangel 1
Postcode
8265 RG
Stad
Kampen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
214398559
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:15 - 12:15
Dinsdag
8:15 - 12:15
Woensdag
8:15 - 12:15
Donderdag
8:15 - 12:15
Vrijdag
8:15 - 12:15