Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino De Puntmuts

Kinderdagverblijf
Decorative bar
Kinderen
Onze dienstverlening
Kinderdagverblijf De Puntmuts, onze kinderopvang in Bussum, vind je in een rustige woonwijk vlakbij station Bussum-Zuid en de Bussumerheide. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een voormalig, vrijstaand woonhuis met grote speelplaats in de tuin. De Puntmuts is een knus en kleinschalig kinderdagverblijf, waardoor we een extra persoonlijke sfeer hebben.
Het allerleukste aan Prokino de Puntmuts
Huiselijk
Onze locatie is kleinschalig en gezellig
Kindgericht
Focus op de belevingswereld van jonge kinderen
Locatie
Op loopafstand van de prachtige hei
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Kinderdagverblijf
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Puntmuts
Adres
Iepenlaan 67
Postcode
1406 TL
Stad
Bussum
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
907310576
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
6:45 - 18:45
Dinsdag
6:45 - 18:45
Woensdag
6:45 - 18:45
Donderdag
6:45 - 18:45
Vrijdag
6:45 - 18:45