Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino De Sleutel

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
Prokino De Sleutel, peuteropvang, Wildervank
Onze dienstverlening
Je vindt ons in basisschool De Sleutel in Wilderrvank. Bij ons leren kinderen van 2 tot 4 jaar spelenderwijs de wereld ontdekken. Ons programma en onze aanpak past bij de school. Zo zorgen wij ervoor dat de overgang naar de basisschool voor jou en je kind straks soepel verloopt. Dat doen onze pedagogisch medewerkers met de activiteiten die zij bieden, maar ook door de kinderen in de groep te leren om het samen naar de zin te hebben, om elkaar te respecteren en elkaar te helpen. Zo worden we samen groot.
Het allerleukste aan Prokino De Sleutel
Activiteiten
Knutselen, dansen en boekjes lezen.
Buiten
De speelmogelijkheden op het plein.
Leren
Spelend leren met activiteiten uit het Piramide programma.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Voor- en Vroegschoolse Educatie
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Sleutel
Adres
J. Kammingastraat 100
Postcode
9648 KK
Stad
Wildervank
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
780920673
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:30 - 12:30
Dinsdag
8:30 - 12:30
Woensdag
8:30 - 12:30
Donderdag
8:30 - 12:30
Vrijdag
* -