Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-speelzolder

Prokino De Speelzolder

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Prokino De Speelzolder, bso Rotterdam
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO in Rotterdam Oud-Charlois, in het pand van de Wilhelminaschool. Hier hebben we onze eigen, gezellige ruimte waar jouw kind kan spelen met leeftijdsgenoten of lekker even kan ontspannen na een dag school. Buiten maken we gebruik van het fijne schoolplein met speeltoestellen en ander speelmateriaal. Bij de BSO spelen we in op wat de kinderen willen en kunnen. We vinden het daarbij belangrijk om je kind te stimuleren om nieuwe dingen te ontdekken en zich spelenderwijs verder te ontwikkelen. Samen spelen op de groep, meedoen met creatieve activiteiten, buiten spelen of lekker even in je eentje bezig zijn; het kan allemaal! Bij Prokino De Speelzolder bieden we zowel voor- als naschoolse opvang. Onze pedagogisch medewerkers brengen en halen de kleine kinderen uit de klas. De grote kinderen komen zelf.
Het allerleukste aan BSO Prokino De Speelzolder
Buiten
Buiten spelen op het schoolplein.
Activiteiten
Knutselen, spelletjes doen en boeken lezen.
DoenKids!
De leuke groepsactiviteiten uit het programma DoenKids.
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Kinderen tekenen op papier op de opvang
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Speelzolder
Adres
Natersweg 7
Postcode
3082 VA
Stad
Rotterdam
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
896013169
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:30
Dinsdag
* - 18:30
Woensdag
* - 18:30
Donderdag
* - 18:30
Vrijdag
* - 18:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.