Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-viermaster

Prokino De Viermaster

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
Prokino De Viermaster, peuteropvang, Veendam
Onze dienstverlening
Je vindt ons in basisschool De Viermaster aan de Lauwers 2-4 in Veendam. Bij ons leren kinderen van 2 tot 4 jaar spelenderwijs de wereld ontdekken. Ons programma en onze aanpak past bij de school. Zo zorgen wij ervoor dat de overgang naar de basisschool voor jou en je kind straks soepel verloopt. Dat doen onze pedagogisch medewerkers met de activiteiten die zij bieden, maar ook door de kinderen in de groep te leren om het samen naar de zin te hebben, om elkaar te respecteren en elkaar te helpen. Zo worden we samen groot.
Het allerleukste aan Prokino De Viermaster
Activiteiten
Knutselen, dansen en boekjes lezen.
Buiten
De speelmogelijkheden op het plein.
Leren
Spelend leren met activiteiten uit het Piramide programma.
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Baby leest boekje op opvang
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Viermaster
Adres
Lauwers 2-4
Postcode
9642 KX
Stad
Veendam
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
318767879
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:30 - 12:30
Dinsdag
8:30 - 12:30
Woensdag
* -
Donderdag
8:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30