Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-vrije-vogels

Prokino De Vrije Vogels

naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Prokino De Vrije Vogels, bso, West Terschelling
Onze dienstverlening
Je vindt ons in de Brede School in West-Terschelling, waar veel van onze kinderen van de BSO naar school gaan. Met ons team creëren we een plek waar jouw kind na school graag komt. In een knusse groep met 10 kinderen spelen we samen, maken we plezier en leren we van elkaar. Daarbij doen we veel gezamenlijke activiteiten, binnen in de verschillende ruimtes van het gebouw, maar ook buiten op het plein. Bij ons vindt jouw kind zowel uitdaging als ontspanning na een dag school of tijdens de vakantie.
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Het allerleukste aan BSO Prokino De Vrije Vogels
Spelen
De verschillende speelhoeken en het schoolplein om op te spelen.
Op pad
Uitstapjes naar musea of met elkaar naar het bos of het strand.
Activiteiten
De leuke sport- en spelactiviteiten.
Kinderen tekenen op papier op de opvang
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Vrije Vogels
Adres
Dennenweg 4
Postcode
8881 CJ
Stad
Terschelling-West
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
202416562
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
14:00 - 18:00
Dinsdag
14:00 - 18:00
Woensdag
14:00 - 18:00
Donderdag
14:00 - 18:00
Vrijdag
12:00 - 18:00
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.