Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-vuurvlinder
image

Prokino BSO De Vuurvlinder

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
BSO de Vuurvlinder in Ermelo is gevestigd aan de IJsbaanweg 45 in Ermelo. Na schooltijd halen we de kinderen lopend op uit school. De kinderen van de Margrietschool en de Prins Willem Alexanderschool welke om de hoek van de locatie zitten worden opgehaald door onze vaste pedagogisch medewerker. Na een volle schooldag is het heerlijk om samen wat te eten en te drinken en bieden we een gezonde variatie van fruit en groente aan. En is er tijd om met elkaar te bedenken wat je graag wil doen. Doe je mee met onze activiteiten uit het DOEN programma of kies je er voor om even wat voor jezelf te doen? Bij de BSO is er ruimte om met elkaar de spelen en te ontspannen zowel binnen als buiten. Er is voldoende gevarieerd aanbod van activiteiten zoals bakken, koken, knutselen, bewegen, een spelletje doen Samen met de kinderen van school, vriendjes en vriendinnetjes, broertjes, zusjes maken we er een gezellige middag van. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens de vakantie de hele dag te kunnen spelen bij de BSO.
Het allerleukste aan Prokino De Vuurvlinder
Gevarieerd aanbod van activiteiten
Samen koken, spelen en knutselen
Doen activiteiten programma
Altijd iets te beleven
Buiten spelen
Activiteiten of vrij spelen in de buitenlucht
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Vuurvlinder
Adres
IJsbaanweg 45
Postcode
3851 cp
Stad
Ermelo
Postbus
--
Contact
Telefoon
LRK-nummer BSO
442754887
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* -
Dinsdag
* -
Woensdag
* -
Donderdag
* -
Vrijdag
* -
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.