Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino De Wastobbe

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige BSO in het pand van het Prins Hendrik Internaat in Vreeswijk. De BSO ligt vlakbij de Willem Alexanderschool. Met ons team bieden we op de BSO een plek waar jouw kind buiten schooltijd graag komt. Een plek om met leeftijdsgenoten te spelen, maar ook om te ontspannen na een dag school of tijdens de schoolvakantie. Zowel binnen als buiten is er heel veel ruimte om te spelen: van een boek lezen en knutselen tot buiten voetballen.
Het leukste van Prokino de Wastobbe
Ruim aanbod
Zelf kiezen wat je wilt doen
Spelen
We spelen veel buiten
DOENkids
De leuke groepsactiviteiten uit het programma DOENKids!
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Meer DOENKids!
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Wastobbe
Adres
Industrieweg 1 B
Postcode
3433 NL
Stad
Nieuwegein
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
202328843
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:30
Dinsdag
* - 18:30
Woensdag
* - 18:30
Donderdag
* - 18:30
Vrijdag
* - 18:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.