Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-wildemaet

Prokino De Wildemaet

Buitenschoolse opvang
Peuteropvang
Decorative bar

Onze dienstverlening

Prokino De Wildemaet biedt zowel buitenschoolse opvang als peuteropvang aan. Interesse in onze opvang? Vraag een rondleiding aan.

Buitenschoolse opvang: voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Peuteropvang: peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Voor- en Vroegschoolse Educatie
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Buitenschoolse opvang
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Wildemaet
Adres
Schipluidenstraat 23
Postcode
8081 AN
Stad
Elburg
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
204787774
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Dinsdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Woensdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Donderdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Vrijdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.