Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino de Wirre Warre

Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
Lachend kind
Onze dienstverlening
Peuteropvang de Wirrewarre is een fijne en leerzame plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar. We werken met het programma Uk en Puk. De activiteiten binnen dit programma zijn gericht op de ontwikkelgebieden: motorische ontwikkeling, ontluikende gecijferdheid (rekenen), sociaal emotionele ontwikkeling en spraaktaalontwikkeling. Het programma zorgt voor een naadloze aansluiting op het programma van de basisscholen. We hebben wisselende thema´s en pop Puk speelt altijd een belangrijke rol. Binnen de veilige grenzen van de opvang ontwikkelen de kinderen zich zo spelenderwijs. Daarnaast is er genoeg ruimte voor vrij spelen. Dit doen we soms binnen, maar natuurlijk ook zoveel mogelijk buiten!
Het allerleukste aan Prokino de Wirre Warre
Uk&Puk
De leukste activiteiten met Puk
Omgeving
Alle ruimte buiten in een bosrijke omgeving
Houten huisjes
Creëren de leukste speelplekken
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Peuteropvang de Wirre Warre
Adres
Leemkuil 4
Postcode
1251 AR
Stad
Laren
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
141106190
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:15 - 12:15
Dinsdag
8:15 - 12:15
Woensdag
8:15 - 12:15
Donderdag
8:15 - 12:15
Vrijdag
8:15 - 11:45