Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-zevensprong

Prokino De Zevensprong

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Decorative bar

Onze dienstverlening

Prokino De Zevensprong biedt zowel kinderopvang, peuteropvang als buitenschoolse opvang aan. Interesse in onze opvang? Vraag een rondleiding aan.

Kinderdagverblijf: dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang : voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Tarieven
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Kinderen
Spelend leren met Onderbouwd Junior
Om de peuters op ons kinderdagverblijf voor te bereiden op de stap naar de basisschool maken we gebruik van het programma Onderbouwd Junior. Met dit programma besteden we spelenderwijs aandacht aan lichamelijke zorg en ontwikkeling, motoriek en aan sociale, creatieve en taalontwikkeling. Naast de activiteiten uit het programma ontdekken de peuters alvast waar ze straks op school mee te maken krijgen, zoals het zitten in de kring en wachten op je beurt, maar ook het samen spelen en delen.
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Zevensprong
Adres
Beursplein 3
Postcode
8253 EA
Stad
Dronten
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
238486151
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:00 - 18:30
Dinsdag
7:00 - 18:30
Woensdag
7:00 - 18:30
Donderdag
7:00 - 18:30
Vrijdag
7:00 - 18:30