Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Fatima

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Prokino Fatima, bso Rotterdam
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO in de Fatimaschool in Rotterdam Schiebroek. In een gezellige ruimte bieden we hier een plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen. Doordat wij in de basisschool gevestigd zijn, maken we fijn gebruik van de faciliteiten, zoals het schoolplein en andere speelmaterialen. Hierdoor is er genoeg ruimte voor jouw kind om bij ons te spelen. Dat kan samen op de groep, door mee te doen aan onze activiteiten, of lekker even alleen te spelen. Bij Prokino Fatima bieden we zowel voor- als naschoolse opvang. Onze pedagogisch medewerkers brengen en halen de kleine kinderen uit de klas. De grote kinderen komen zelf.
Het allerleukste aan BSO Prokino Fatima
Spelen
Buiten spelen op het schoolplein.
Activiteiten
Knutselen, spelletjes doen en boeken lezen.
DoenKids!
De leuke groepsactiviteiten uit het programma DoenKids.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Fatima
Adres
Larikslaan 192
Postcode
3053 LG
Stad
Rotterdam
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
204388703
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:30
Dinsdag
* - 18:30
Woensdag
* - 18:30
Donderdag
* - 18:30
Vrijdag
* - 18:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.