Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-fladderhonk

Prokino Fladderhonk

Naschoolse opvang voor kinderen van 7 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Prokino Het Fladderhonk, bso, Hoogeveen
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO in de basisschool 't Kofschip, waar veel van onze kinderen naar school gaan. In een knus lokaal bieden we hier een gezellige plek waar de kinderen na school graag komen. Samen beginnen we iedere middag door even bij te kletsen aan de grote tafel. Daarna kiest ieder wat hij of zij wil doen: buiten spelen, knutselen, meedoen met een groepsactiviteit of even ontspannen. Met het grote schoolplein en grasveld tot onze beschikking is er genoeg ruimte voor iedereen om heerlijk te spelen en plezier te maken. Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijgt om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. We hebben een grote binnenruimte waar ieder zijn eigen gang kan gaan en maken gebruik van het grote schoolplein van 't Kofschip.
Het allerleukste aan BSO Prokino Het Fladderhonk
Activiteiten
Zelf kiezen uit het ruime aanbod speelgoed en activiteiten.
Buiten spelen
Het grote schoolplein en het grasveld om op te spelen.
Sport en spel
De leuke sport- en spelactiviteiten.
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Tarieven
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Fladderhonk
Adres
Booyenverlaat 11
Postcode
7908 EE
Stad
Hoogeveen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
617088160
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:00
Dinsdag
* - 18:00
Woensdag
* -
Donderdag
* - 18:00
Vrijdag
* -
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.