Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Geert Grote

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO in brede school Geert Grote, waar veel van onze kinderen naar school gaan. Voor veel kinderen is het dan ook al een vertrouwde omgeving. Onze pedagogisch medewerkers halen de kleinste kinderen na schooltijd op. Na een drukke dag zorgen we voor een prettige overgang naar vrije tijd. Elke dag hebben we hiervoor een leuk aanbod aan activiteiten. Natuurbeleving en bewegen vinden we erg belangrijk, daarom gaan we zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten en organiseren we sportieve activiteiten.
Het allerleukste aan Prokino Geert Grote
Uitstapjes
De uitstapjes naar Doepark Nooterhof
Ruim aanbod
Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag
DOENkids
De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENkids!
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Geert Grote
Adres
Van Hille Gaerthestraat 86
Postcode
8023 CC
Stad
Zwolle
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
767723272
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:00
Dinsdag
* - 18:00
Woensdag
* - 18:00
Donderdag
* - 18:00
Vrijdag
* - 18:00
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.